LE VARIÉTÉSEen karaktervolle Brusselse brasserie

Le Variétés bevindt zich op het gelijkvloers van de ‘pakketboot’ van Flagey en sluit naadloos aan bij de art-decostijl van dit vroegere radiohuis. De ‘zebrano’-muren voeren je mee naar de jaren 30 en leiden de geest van de originele ontwikkelaars het heden binnen. Dankzij de grote ramen baadt het restaurant in het licht en trekt het een kosmopolitisch publiek aan. De L-vormige zaal geeft uitzicht op een open keuken, waar het bijzondere spit centraal staat. Zo bewondert u tijdens uw bezoek het onophoudelijke ballet van het keukenpersoneel, een spektakel dat nooit verveelt!

Al sinds het begin staat dezelfde familie aan het hoofd van het restaurant, maar de ovens zijn in de bekwame handen van chef-kok Jean-Luc Pillot, die al sinds de oprichting deel uitmaakt van het team.

KNOWHOW IN DE KEUKEN

Al sinds de opening worden de ovens bediend door de bekwame handen Jean-Luc Pillot. De chef-kok en zijn team leveren immer kwaliteit in deze typische brasseriekeuken met Frans-Belgische toetsen, die zich soms een vleugje bourgeois waant. Centraal in de keuken staan verse producten van hoge kwaliteit die voornamelijk afkomstig zijn uit de biologische landbouw en geheel hun eigen mannetje staan. In de brasserie kunt kiezen uit gerechtjes van de kaart of een seizoensmenu bestellen.

Bij Le Variétés vindt u ook een verleidelijke waaier aan bieren en een uitgebreide en gevarieerde wijnkaart.

Ook onze vegetarische klanten hebben keuze te over en vinden altijd iets naar hun smaak.

LIGGING

De unieke ligging van het restaurant, het dynamische concept van de ‘gastronomische brasseriekeuken’ en het slimme aanbod aan smaakvolle en simpele gerechten die ter plaatse bereid worden, leiden een erg divers publiek naar onze deuren.

In de zomer staat ons uitnodigende terras met zicht op de vijvers van Elsene voor u klaar.

En via ‘Deliveroo’ kunt u ook thuis van onze gerechten genieten.

Neem gerust contact met ons op voor een diner of verjaardagsfeest. We gaan met plezier op zoek naar een menu op maat van uw budget.

TEAMEEN VOLLEDIG TEAM TOT UW DIENST