Le Variétés - Restaurant - Flagey

Het restaurant

Le Variétés is een brasserie-rotisserie gelegen nabij het beroemde Flageyplein.
Het restaurant bevindt zich op het begane grond van de « Flagey Schip » , dit legendarische schipvormige gebouw, ontworpen door de Belgische architect Joseph Diongre in de jaren 30

De vintage decoratie van Le Variétés is in zijn oorspronkelijke staat gebleven met zijn muren bedekt met Zebrano-hout en zijn L-vormige zaal die openstaat op de bar en de keuken.

De menu's

Le Variétés biedt een menu waar de klassiekers van de Belgische keuken ontmoeten de specialiteiten van het huis, zonder te vergeten de gebraden kippen aan het spit.

Reserveren

Voor tafels vanaf 7 personen gelieve uw keuze te beperken tot de gelimiteerde kaart. Voor groepen van meer dan 12 personen, gelieve ons een e-mail te sturen op info@levarietes.be.

Wij vragen U om uw reserveringstijd te respecteren. Na 15 minuten vertraging, kunnen we de beschikbaarheid van uw tafel helaas niet meer garanderen.

Bij Le Variétés werken we met 2 shiften op vrijdag- en zaterdagavond. De klanten van de eerste shift dienen hun tafel ten laatste om 21u30 vrij te maken voor de tweede shift.

Neem voor elke annulering rechtstreeks contact met ons op via +32 2 320 10 00.

Contacteer-ons

Place Sainte-Croix 4 - 1050 Brussel
Keuken dagelijks geopend,
dinsdag t/m zaterdag van 12 tot 14.30 uur en van 19 tot 22.30 uur,
maandag en zondag van 12 tot 14.30 uur en van 19 tot 22 uur.